Shkrumbon 300 hektarë shkurre dhe drurë në fshatin Veterik! Dyshohet zjarr i qëllimshëm

11 Qershor, 17:44

Burime të drejtorisë MZSH Berat bëjnë me dije ditën e sotme për një vatër zjarri në fshatin Veterik, Njësia Administrative Velabisht, Bashkia Berat.