'Shokët nuk më thonë që jam i varfër!' Kevini, 11-vjeçari me 10-ta që punon të ndihmojë prindërit

13 Prill, 16:10

Manueli dhe Kevin janë dy fëmijë të vegjël që dalin në rrugë për të punuar, me qëllim të fitojnë për të ndihmuar familjet e tyre, në kushte të rënda ekonomike. Report Tv takoi këta dy të vegjël, secili me historinë e tij, por me një qellim të njëjtë, të nxjerrin vetë ushqimin e  ditës.