Shorteu i fundvitit, Big Market shpërndan super dhuratat

4 Shkurt 2023, 17:03

Këtë të shtunë Big Market shërndau superdhuratat e fituara nga klientët e saj besnik gjatë shorteut të fundvitit ku mes tyre u shpërnda dhe një apartament 2+1 në zonën e Freskut në Tiranë.