Shqipëria drejton sot seancën për Ukrainën në Këshillin e Sigurimit në OKB, i pranishëm Zelensky! Rama: Më e rëndësishmja e dekadës së fundit

20 Shtator, 14:25 | Përditesimi i fundit: 2023-09-20 22:04:34

Shqipëria drejton sot një nga seancat më të rëndësishme në Këshillin e Sigurimit në OKB, fokus i së cilës do të jenë pasojat e agresionit rus kundër Ukrainës. Mes krerëve të shteteve dhe të qeverive të vendeve anëtare të Këshillit të Sigurimit, për herë të parë që nga fillimi i luftës do të jetë i pranishëm fizikisht edhe presidenti i Ukrainës Zelensky.