Shqipëria në Euro2024/ Eksperti i ekonomisë Çoçoli tregon sa fiton vendi ynë nga ndeshjet, rritja në turizëm dhe shpërblimet e UEFA-s

18 Qershor, 16:28

Organizmi i një kampionati europian nuk sjell fitime vetëm për vendin organizator, por për të gjitha vendet pjesëmarrëse.