Shqipëria rekord eksportesh në 2022, në bujqësi u rritën 25% përmes Open Balkan

19 Janar, 19:55

Në vitin 2022, shkëmbimet tregtare përmes nismës “Open Balkan” u rritën në nivelin 25%. Më Kosovën u hoqën barrierat tarifore dhe u kursyen 6 600 orë pritje. Shqipëria kryeson listën e vendeve CEFTA në certifikatat fitosanitare.

Kategori të tjera