‘Shqipëria turistike’/ Troshani i Lezhës, fshati historik me peizazh magjepsës, turistët: Na befasoi natyra dhe bujaria e njerëzve këtu

12 Gusht, 14:10

Troshani, fshati piktoresk në zemër të Zadrimës është vendi fantastik për të kaluar fundjavën mes natyrës, për tu njohur me historinë dhe traditat që banorët i ruajnë me fanatizëm. Troshanin e gjejmë lehtësisht, duke ndjekur rrugën nacionale Lezhë-Shkodër në kilometrin e 12-të tabela na njofton se duhet të kthehemi majtas.  Nga Tirana udhëtimi zgjat 1:30 minuta, ndërsa rruga është e asfaltuar.

Kategori të tjera