Shqiptarët blejnë më shtrenjtë! INSTAT: Rriten çmimet e ushqimeve e pijeve jo alkoolike, 'kapërcejnë' zarzavatet

8 Shtator, 17:16

Produktet e shportës në Shqipëri kanë pësuar rritje të çmimeve, sipas Institutit të Statistikave. Rritjen më të madhe të çmimeve e kanë pësuar zarvazatet krahasuar me vitin 2020. Ekspertët thonë se rritja e cmimeve vjen si pasojë e informalitetit në prodhim dhe te grumbulluesit.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha