Shtohen me 15.9% të ardhurat në 8 mujorin e parë të vitit! Ministrja e Financave: Faktor kryesor, rritja e çmimeve dhe aktiviteti ekonomik në vend

3 Tetor, 11:49 | Përditesimi i fundit: 2022-10-03 14:22:14

Ministrja e Ekonomisë dhe Financave, Delina Ibrahimaj, në një konferencë për mediat u shpreh se inflacioni në vend është ndikuar nga importi

Kategori të tjera