Shtrenjtimi i ushqimeve ‘gërryen’ standardin e jetesës, FMN: Në 18 muaj, inflacioni më i fortë se 5 vite bashkë! Bota do përballet me recesion

17 Shtator, 14:03

Çmimet e larta të ushqimeve, të karburantit, energjisë si dhe rritja e normave të interesit për të mbajtur inflacionin nën kontroll, mund të shkaktojnë një recesion ekonomik në vitin e ardhshëm, parashikon Fondit Monetar Ndërkombëtar

Kategori të tjera