“Shtypi i ditës dhe ju” 12.07.2020 me Besard Jacaj: Debati i fortë “Basha kryeministër, Rama president”

12 Korrik, 11:11

“Shtypi i ditës dhe ju” 12.07.2020 me Besard Jacaj: Debati i fortë “Basha kryeministër, Rama president”

Programe të tjera

Shiko të gjitha