"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 13 gusht 2020

13 Gusht, 09:06

Titujt e gazetave për sot, nga marrëzia e Lulzim Bashës për kandidatët te ministrat që do të shkarkohen në vjeshtë

Programe të tjera

Shiko të gjitha