"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 13 korrik 2020

13 Korrik, 08:54

Titujt e gazetave për sot, nga asnjë nuk i do LSI-të te kreditë e buta e deri tek Komisioni "harron" shkarkimin e Metës

Programe të tjera

Shiko të gjitha