"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 18 janar 2021

18 Janar, 08:43 | Përditesimi i fundit: 2021-01-18 08:46:45

Titujt e gazetave për sot, nga  pas Sorekës, Rama përplaset edhe me Francën për vaksinat te Berisha dhe Vasili rrezikojnë të mbeten jashtë listave e deri tek përse ju paguajmë zotërinj?

Programe të tjera