"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 15 shtator 2020

15 Shtator, 08:45

Titujt e gazetave për sot, nga Një përgjigjie për sharlatanin Sali Berisha te Teatër në White House e deri tek Besa Shahini lë ministrinë ditën e parë të shkollës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha