'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 21 Qershor 2022

21 Qershor, 08:29

Titujt e gazetave për sot, nga Shqipëri-Kosovë janë 128 marrëveshje të miratuara e vetëm 75 të zbatuara te na duhet një orë punë për të blerë 1 litër naftë e deri tek ne brezi i zboreve.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha