"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 24 nëntor 2020

24 Nëntor 2020, 08:50

Titujt e gazetave për sot, nga shifra rekord infektimesh e vdekjesh te fabula e vrerosur e opozitës për një "referendum" kundër Ramës e deri tek qeveria përgatit mbylljen e dytë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha