"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 29 shtator 2020

29 Shtator, 08:49

Titujt e gazetave për sot, nga "Lufta e drafteve" te Pse PD nuk vjen në pushtet e deri tek PPE ultimatum "Sheikut" të Tiranës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha