"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 16 shtator 2020

16 Shtator, 08:51

Titujt e gazetave për sot, nga nis shantazhi për votën te çfarë përfaqëson ikja e Besa Shahinit dhe a do të jetë e vetmja e deri tek ja 103 deputetët që përfituan 800 mln lekë

Programe të tjera

Shiko të gjitha