"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 2 dhjetor 2020

2 Dhjetor 2020, 09:00

Titujt e gazetave për sot ,nga mjeku rrëfen jetën brenda vilës së Enver Hoxhës te fundi i një monopoli korruptiv e deri tek mjaft më

Programe të tjera

Shiko të gjitha