"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 20 janar 2021

20 Janar, 08:33

 

Titujt e gazetave për sot, nga zbardhet plani kombëtar i vaksinimit te presioni i Ramës ndaj BE-së jep efekt e deri tek gaz, çudi dhe neveri.

Programe të tjera