"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 18 shtator 2020

18 Shtator, 08:30

Titujt e gazetave sot, nga Poret e padukshme të duelit Bakojanis-Rama te Kurthi e deri tek PS fillon arrestimet e kundërshtarëve politikë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha