"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 30 tetor 2020

30 Tetor, 09:21

Titujt e gazetave për sot, nga Rama kalon kodin dhe sulmon Brukselin te Ilir Meta ha e pi me ish-të dënuarin për vrasje e deri tek borxh 230 milionë lekë për të ngrënë.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha