"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 5 qershor 2020

5 Qershor, 09:09 | Përditesimi i fundit: 2020-06-05 09:45:26

 Titujt e gazetave për sot, nga negociatat jashtë kamerave për "Zgjedhoren" te kompensimi i pronarëve

Programe të tjera

Shiko të gjitha