"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 11 korrik 2020

11 Korrik, 08:41

Titujt e gazetave për sot, Nga Bora Zemani celebron lidhjen me aktorin e humorit tek Rama kërkon pazar për të shpëtuar kokën.

Programe të tjera

Shiko të gjitha