"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 16 janar 2021

16 Janar, 08:52

Titujt e gazetave për sot, nga dalin në dritë detaje nga historia e fshehtë e Kejvina Kthellës me Redjan Rrajën te misioni i "pamundur" i Bashës e deri tek krim me vetëdije.

Programe të tjera