'Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 19 shtator 2020

19 Shtator, 08:46

Titujt e gazetave për sot,nga Çfarë qëndron pas "çmendjes" së Ilir Metës te Projekti serb e deri tek Gjermania i heq vizën Edi Ramës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha