"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 24 tetor 2020

24 Tetor, 09:08

Titujt e gazetave për sot , nga thellohet skandali presidencial me dhënien e shtetësive te Ballshi dhe morali ynë politik e deri te Fatos Klosi

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha