"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 4 korrik 2020

4 Korrik, 08:43

"Shtypi i Ditës dhe Ju", ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 4 korrik 2020 Titujt e gazetave për sot, Nga fejesa e Adrola Dushit me politikanin te tmerri në apartamentin e "besimtareve"

Programe të tjera

Shiko të gjitha