“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 1 dhjetor 2020. telefonuesit: PD e LSI të ndara në zgjedhje

1 Dhjetor 2020, 11:36

“Nuk ka drejtësi”, dy fjalë për emigrantët, telefonuesit thonë se PD e LSI duhet të shkojnë të ndara në zgjedhje

Programe të tjera

Shiko të gjitha