“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 1 korrik 2020, PROPOZIME e KËRKESA, flitet për URBANËT

1 Korrik, 10:57

Transporti publik ka PENALIZUAR qytetarët në Tiranë, PROPOZIME e KËRKESA nga telefonuesit.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha