“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 1 mars 2021, Korrupsioni në spitale dhe masat anti-Covid

1 Mars, 13:20

Nga “të arrestohen qytetarët që i japin mjekut ryshfet” tek karantina totale. Telefonuesit sugjerojnë masat që duhet të marrin ekspertët

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha