“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 1 tetor 2020, telefonuesit “masakrojnë” mjekët

1 Tetor, 10:18 | Përditesimi i fundit: 2020-10-01 12:21:53

Akuza të ashpra bluzave të bardha, telefonuesit duan rritje pensionesh dhe jo rritjen e pagave të mjekëve

Programe të tjera

Shiko të gjitha