“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 10 korrik 2020, ironi e DEBATE për PROPOZIMIN e Beqajt

10 Korrik, 12:16

Telefonuesit bëjnë IRONI por edhe debate për propozimin e Ilir Beqajt që e premtja dhe e hëna të jenë PUSHIM

Programe të tjera

Shiko të gjitha