“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 11 korrik 2020, MBI 85% DUAN zgjedhje me LISTA të hapura

11 Korrik, 09:40

Telefonuesit debatojnë për zhvillimet politike dhe rezultati i sondazhit është mbi 85% për zgjedhje me lista të hapura.

Programe të tjera

Shiko të gjitha