“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 13 janar 2021, vaksina i jep fund pandemisë

13 Janar, 11:55 | Përditesimi i fundit: 2021-01-13 11:56:01

“Të shokuar nga pastruesja që hiqej si infermiere” e deri tek kritika analistëve. Telefonuesit zbulojnë kur përfundon pandemia

Programe të tjera

Shiko të gjitha