“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 13 korrik 2020 / Pandemia është PËRDORUR politikisht

13 Korrik, 11:34

Debate dhe akuza në studio mes telefonuesve, KRITIKA të ashpra për përdorimin politik të PANDËMISË

Programe të tjera

Shiko të gjitha