“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 14 korrik 2020, REKORD, MBI 85% duan heqjen e koalicioneve

14 Korrik, 12:22

Debate dhe akuza mes telefonuesve. Rekord shifrash në sondazh për heqjen e koalicioneve

Programe të tjera

Shiko të gjitha