“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 15 korrik 2020, Qytetarët ZBULOJNË si duan të VOTOJNË.

15 Korrik, 10:39

Telefonuesit MIRËPRESIN listat e hapura dhe heqjen e KOALICIONEVE, Ja çthonë për Murrizin e Hajdarin.

Programe të tjera

Shiko të gjitha