“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 16 .09.2020, krimin e solli politika, duhet dënimi me VDEKJE

16 Shtator, 11:25

Telefonuesit të shqetësuar për rendin dhe sigurinë: Të rikthehet dënimi me vdekje, krimin e solli politika

Programe të tjera

Shiko të gjitha