“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 16 janar 2021, Aksidentet i shkaktojnë shoferët.

16 Janar, 10:00

Nga patentat me lëkë, policët, telefoni dhe shoferët. Telefonuesit zbulojnë shkaktarët kryesore të aksidenteve.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha