“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 17 prill 2021, a e dini si votohet më 25 prill?

17 Prill, 10:20

Parti, kandidat dhe rastet kur fleta e votimit bëhet e pavlefshme. Telefonuesit tregojnë nëse janë apo jo të qartë me mënyrën e votimit në zgjedhje.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha