Shtypi i Ditës dhe Ju me Andi Kapxhiun 17 tetor 2020, Ekonomia nuk e përballon një karantinë të dytë

17 Tetor, 09:55

Ekonomia është gropë, telefonuesit thonë se nuk e përballojnë dot një karantinë të dytë.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha