“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 17.09.2020, marrëveshja e detit në gjykatë? Flasin qytetarët

17 Shtator, 10:43

MOSBESIM tek Gjykata Ndërkombëtare dhe një pale ë tretë, telefonuesit flasin hapur për marrëveshjen e DETIT me Greqinë

Programe të tjera

Shiko të gjitha