“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 18 shtator 2020, A zbatohen masat anti-COVID në shkolla?

18 Shtator, 10:00

Telefonuesit tregojnë a zbatohen masat anti-COVID në shkolla dhe lëshojnë lum AKUZASH mbi politikën.

Programe të tjera

Shiko të gjitha