“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 19 shtator 2020, Telefonuesit “masakrojnë”Presidentin Meta.

19 Shtator, 09:48

AKUZA të forta dhe KRITIKA pa fund. Telefonuesit flasin për kompetencat e Presidentit.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha