“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 19 tetor 2020, qytetarët kundër rikthimit të mësimit online

19 Tetor, 10:32 | Përditesimi i fundit: 2020-10-19 11:12:27

Situata në shkolla jo e mirë. Telefonuesit i thonë PO mësimit online vetëm nga halli

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha