“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 2 dhjetor 2020, varfëri ekstreme dhe pensione qesharake

2 Dhjetor 2020, 09:50 | Përditesimi i fundit: 2020-12-02 10:07:47

Kritika qeverisë për pensionet, varfëria ka arritur kulmin, telefonuesit flasin edhe për mësimin online

Programe të tjera

Shiko të gjitha