“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 2 korrik 2020, AKUZAT: Europa s’na ka dashur ndonjëherë

2 Korrik, 11:20

Telefonuesit akuzojnë BE-në për mbylljen e kufijve me Shqipërinë duke thënë njëzëri: Europa nuk na ka dashur ndonjëherë

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha