“Shtypi i Ditës dhe Ju” me Andi Kapxhiun 2 qershor 2020, qytetarët duan President nga populli

2 Qershor, 11:28

Flasin qytetarët në emision, duam që kreun e shtetit ta zgjedhim vetë

Programe të tjera

Shiko të gjitha